Over Besparend Nederland
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Besparend Nederland

Besparend Nederland is opgericht door Idriss Hassani. Na 11 jaar trouwe dienst, bij een van de grootste energiebedrijven van Nederland, zag hij dat de markt op zoek is naar een meer dan standaard energieleverancier. De klant maximaal en op maat bedienen, om de energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren die voldoen aan de eisen om de klimaatdoelstelling te realiseren.

 

Idriss heeft verschillende klant portefeuilles onder zijn hoede gehad. Van een bakker op de hoek tot aan één van de grootste telecom aanbieders van de Wereld.  En van een rozenkwekerij tot een olieraffinaderij, maar ook collectieven en complexe Multisites. Hierdoor is een kennisniveau ontstaan dat direct van waarde is voor uw organisatie.

 

Met deze opgedane kennis werkt hij nauw samen met geselecteerde partners om zijn visie te realiseren. Idriss ziet een toekomst waarin besparingen op het klimaat geen geld kost, maar juist geld oplevert.

Bent u nieuwsgierig naar wat hij met zijn team voor u kan betekenen? Neem dan nu direct contact op.

Missie

Ondernemend Nederland helpen om op een eenvoudige manier energie besparende maartregelen te laten uitvoeren.

Visie

Elke onderneming heeft inzichtelijk wat zij gaan bijdragen aan de klimaat doelstellingen van  Nederland.

Waarom Besparend Nederland

Kennis en tijd ontbreekt vaak binnen de organisatie om snel en accuraat te kunnen handelen in de energiebranche. Besparend Nederland helpt u juist om uw energiebeleid op een structurele wijze aan te pakken en beheert voor u alle energiezaken. Dit zorgt niet alleen voor een lagere CO2-footprint maar ook voor een lagere energierekening.

De voordelen voor u:

  • Minimale inspanning
  • Inzicht in energiekosten
  • Inzicht in CO2-uitstoot
  • Voldoen aan de eisen van de wet
  • Energiekosten structureel verlaagd
  • Bijdrage aan de klimaat doelstellingen van Nederland

Begin nu met besparen en vraag de scan aan.