Besparen op kosten en energie
15542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Besparen

Er is nog veel te besparen. Sinds de liberalisering van de  energiemarkt is er veel veranderd voor de ondernemers. Door slimmer, actiever en flexibeler om te gaan met energie valt er namelijk veel voordeel te behalen. Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer.

 

U heeft te maken met Meetbedrijven, Netbeheerders en Leveranciers, maar ook met instanties die handhaven op milieudoelstellingen.

 

Ook op mondiaal vlak wordt de invloed steeds groter. Bijvoorbeeld; Welke invloed heeft de EU op onze overheid en welke rol speelt de OPEC(organisatie van olie-exporterend landen) op onze energieprijzen?

 

Besparend Nederland ondersteunt u hierin en vertaalt uw behoefte naar een overeenkomst die het beste past bij uw organisatie.

Begin nu met besparen en vraag de scan aan.

Inkoop

Besparend Nederland beschikt over de juiste kennis en de nodige ervaring om u hierin te ontzorgen. Daarnaast heeft Besparend Nederland een sterk netwerk in energieland om zo voor u het beste uit de markt te halen.

 • Leverancierskosten:

  Energie inkoop is een uitdagend proces waarbij een aantal factoren zeer belangrijk zijn, namelijk: Het moment van inkopen, voor welke periode u inkoopt, welk product past bij uw bedrijf en welke leverancier sluit aan bij uw behoefte? Bijvoorbeeld, de laagste prijs hoeft niet het beste aanbod te zijn.

 • Netwerkkosten

  Veelal wordt een aansluiting geplaatst die velen malen groter is dan u nodig heeft. Zelfs als er de juiste installatie hangt, kan het  zijn dat het gecontracteerde piekvermogen hoger is, dan dat u nodig heeft voor uw orgnaisatie.

 • Meetdiensten

  Maandelijkse vaste kosten die u als organisatie betaald in een intransparante markt. Hierin kunnen we u begeleiden deze kosten te verlagen.

 • Opgesteld Vermogen

  Door het verlagen van het vermogen, bespaart u hierop zowel bij de leverancier als bij de netbeheerder. Ook kunnen we helpen om te analyseren wanneer de pieken plaats vinden en dit, samen met u, in de toekomst voorkomen.

 • Contractvoorwaarden

  Naast een goed tarief is het ook zeer belangrijk dat uw energie wordt geleverd tegen voorwaarden die passen bij uw bedrijfsvoering. In samenspraak met u stellen wij uw wensen op en middels de jaren ervaring adviseert Besparend Nederland u over de voor- en nadelen.

 • Energie Belastingen

  Nog steeds komt het voor dat bedrijven met meerdere aansluitingen onnodig energiebelasting betalen op het verbruik. Daarnaast ontbreekt het vaak aan kennis hoe om te gaan met Verblijfsfunctie en Blokverwarming. Dit kan er toe leiden dat er naheffingen volgen van in de tienduizenden euro’s.

Verbruik

Om te voldoen aan de milieudoelstellingen die zijn opgesteld door de overheid, zoals Energie besparende maatregelen, Wet Milieubeheer en EED helpt Besparend Nederland u met de juiste begeleiding.

 

Wat voor u belangrijker is, zal de vertaling naar winst in Euro’s, verbruik en ons klimaat zijn.

Door de afspraken in het Energieakkoord zijn nu 12 bedrijfstakken voorzien van Erkende maatregelen voor Energiebesparing.

 

U ontvangt het energierapport met de volgende maatregelen wat van toepassing is in uw branche:

 • Gebouwschil (zoals spouwmuurisolatie)
 • Ruimteventilatie;
 • Ruimteverwarming;
 • Ruimteverlichting;
 • Buitenverlichting;
 • Warm tapwater;
 • Faciliteiten (zoals een persluchtcompressor, koelinstallatie of serverruimte);
 • Mogelijkheden tot opwekken van duurzame energie.

Uw voordelen:

 • Het energierapport wordt met u persoonlijk besproken;
 • Heldere berekeningen met terugverdientijden;
 • Offertes kunnen direct worden opgevraagd bij verschillende leverancier met ondersteuning van Besparend Nederland;
 • Ondersteuning in het aanvragen van subsidies en EIA(Energie Investeringsaftrek).

Neem contact op!

CO2 uitstoot

Besparend Nederland helpt u de CO2-uitstoot te compenseren die overblijft na energiebesparing en na de verduurzaming van uw energieverbruik.

Een stap die steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen maken. De overheid en de maatschappij stellen steeds strengere eisen op het gebied van CO2-neutraal ondernemen. CO2-compensatie helpt uw om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. 

Er is hierin veel mogelijk. Dit hangt echter af van de wensen die u als onderneming heeft. Besparend Nederland kan u hierin adviseren, begeleiden en de juiste CO2-rechten voor u bemachtigen, die passen bij uw bedrijfsvoering.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

650x400